Category 3

Έλληνες Ξυπνήστε !!! .......Από το τέλμα που έχουμε πέσει, ο μόνος δρόμος για να βγούμε, είναι η συνειδητοποίηση της ράτσας μας κι η αγάπη για αυτό που είμαστε. Σε αυτήν την προσπάθεια, σας θέλουμε όλους χορηγούς.

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ελληνική Γλώσσα – Πρόταση για Διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας στα Σχολεία.


Με αφορμή τις πρόσφατες αντεγκλήσεις περί της ορθότητας της διατύπωσης των φθόγγων, των φωνηέντων και όλα τα συναφή …, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να προταθεί η διδασκαλία της αρχαίας ελληνικής γλώσσας στα σχολεία από το δημοτικό, ως εξής:...

Ο βουλευτής κ. Άδωνις Γεωργιάδης, πολύ προτού βγει βουλευτής, είχε πει επανειλημμένα ότι το σύστημα διδασκαλίας της αρχαίας ελληνικής γλώσσας που διδάσκεται στην σχολή του «Ελληνική Αγωγή» και το οποίο ανήκει στην αξιοθαύμαστη κυρία Άννα Τζιροπούλου-Ευσταθίου, ότι το δώριζε στο Υπουργείο Παιδείας και εκείνο κοντόφθαλμα δεν το δεχόταν.
Τα χρόνια έχουν περάσει και ο κ. Γεωργιάδης είναι πλέον κυβερνητικός βουλευτής. Τώρα πλέον έχει όλη την ευκαιρία να μας αποδείξει ότι εννοούσε πράγματι αυτά που έλεγε και να εφαρμοστεί το αξιέπαινο αυτό σύστημα στα σχολεία. Ας ελπίσουμε!
Και επ’ ευκαιρία των τελευταίων γεγονότων, θα μπορούσε επίσης αν ήθελε, να συνεισφέρει θετικά ως προς την υιοθέτηση της γραμματικής του Τζάρτζανου, για να λυθεί το πρόβλημα υπέρ της γλώσσας μας.
Δημήτρης Μ.

το είδαμε εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.